Novi modeli


Smiley faceARCO LUX
Model ARCO LUX spada u grupu najekskluzivnijih proizvoda i najtraženijih na tržištu. Koristi se za popločavanje zakrivljenih površina zbog trapezastog oblika ploča i sa različitim uglovima trapeza i kao takav ovaj model daje velike mogućnosti u oblikovanju staza i raznih kružnih i polukružnih detalja na površinama gde se ugradjuje. Ovaj model pruža mogućnost jedinstvenog oivičenja velikih površina. Može se koristiti za sve vrste površina koje se popločavaju (parkovi, trotoari, dvorišta, i ostale otvorene površine)
Dimenzije 6
KOMADA (po m2) 25
TEŽINA (kg/m2) 132
NA PALETI (m2) 10,78
TEŽINA PALETE (kg) 1430

Smiley faceROMEO
Model ROMEO spada u grupu najekskluzivnijih i trenutno naš najtraženiji prizvod na tržištu. Njegova velika primena je rezultat velike kombinatorike koja se postiže sa tri različite širine i trinaest različitih dužina ploča, koje se kombinuju po celoj površini koja se popločava. Proizvodi se u klasik i multikolor završnoj obradi.
Dimenzije 6
KOMADA (po m2) 25
TEŽINA (kg/m2) 154
NA PALETI (m2) 9.4
TEŽINA PALETE (kg) 1453

Smiley faceVENUS
Ovaj model je posebno dizajniran da daje površinama jednodimenzionalan, dvodimenzionalan i trodimenzionalan izgled u zavisnosti od načina postavljanja ploča. Takođe, ovim modelom i kombinacijom boja je moguće postići autentičan i jedinstven romboidni izgled površine koja se popločava. Proizvodi se u klasik, exlusive i multikolor završnoj obradi.
Dimenzije 8
KOMADA (po m2) 25
TEŽINA (kg/m2) 132
NA PALETI (m2) 10,56
TEŽINA PALETE (kg) 1393

Smiley faceVELOURO
Model VELOURO se sastoji iz osam ploča potpuno različitih dimenzija i svaka ploča je unikatna u obliku i dimenzijama. Na površinama na kojima se postavlja, ovaj model daje krajnje neobičan, zanimljiv i zagonetan izgled, zbog velike prošaranosti linijama i različitim oblicima ploča. Može se koristiti za sve vrste površina koje se popločavaju. Proizvodi se u klasik, exlusive i multikolor završnoj obradi.

Smiley faceJULIJA
Poseban dizajn ovog modela je u nepravilnoj gornjoj ivici ploca koja daje rustican izgled na povrsinama gde se ona ugradjuje. Pri polaganju daje umerenu prosaranost ivicama kocki i povrsina koja se poplocava ovim modelom dobija izgled vremesnog i autenticnog. Trodimenzionalni oblik ovih kocki pruza veliki broj kombinacija prilikom postavljanja. Proizvodi se u klasik i multikolor zavrsnoj obradi. Moze se koristiti za sve vrste povrsina koje se poplocavaju, kako velikih parkova i platoa tako i manjih dvorista i trotoara, kao i svih ostalih povrsina.
KOMADA (po m2) 25
TEZINA (kg/m2) 132
NA PALETI (m2) 10,2
TEZINA PALETE (kg) 1360