O Nama

TRANSKOP je osnovan još 1991.godine u Paraćinu. Početak firme se zasnivao na prevozu i prodaji građevinskog materijala, da bi danas TRANSKOP postao nezaobilazni partner u proizvodnji tih istih materijala kao i izvođenju građevinskih radova u oblasti niskogradnje.
Zajedno sa razvijanjem firme razvijao se i sektor proizvodnje behatona koji danas može da ponudi preko 15 različitih modela behatona u tri različiite završne obrade, i četvrtom novom obradom iz 2018god. koja je jedinstvena na našim prostorima. Takođe firma može da ponudi i sve prateće prefabrika (ivičnjake, raster elemente, vodilje, kanalete..).
Pored velikih raličitosti u modelima i završnim obradama, firma TRANSKOP veliku pažnju posvećuje i kvalitetu naših proizvoda, tako da je 2014. godine kupljena najsavremenija automatizovana fabrika za proizvodnju behatona renomirane marke Techmatic i otvorili sopstvenu laboratoriju za ispitivanje kako svih materijala od kojih se pravi behaton, tako i samog gotovog proizvoda behatona. Nova fabrika nam je omogućila i podizanje naših proizvodnih kapaciteta na 1400m2 behatona na dan.
Sa preko 25 godina iskustva odličan smo izbor za sve vrste popločavanja, kako javnih tako i privatnih površina. Firma iza koje stoji stručan i kvalitetan tim neprestano teži ka usavršavanju i praćenju novih trendova. U nama ćete uvek pronaći pouzdanog partnera, jer dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešno realizovanih projekata su naša garancija.

Tel: 035/568-361 , 035/568-362 , 035/568-363

Fax: 035/568-362

Adresa: Šumadijska 138, Paraćin

Adresa: TCL Transkop behaton, Batajnički drum 4.deo, Beograd